plutten

Nu är det 3 månader och 3 dagar sen jag skrev här sist. Jag har helt enkelt inte orkat med bloggen..

Idag blir Rick 4 år och 6 månader <3
Jag har pussat på honom lite extra dagen i ära!
Tyärr kan jag inte säga att han har det så bra som han hade kunnat. Här är barn, ca 13 - 14 år, som trakasserar honom/oss genom ytterdörren.. Rick är stressad, nervös, orolig... Han har sårt att slappna av och på kvällen när jag stänger in oss i sovrummet däckar han och sover igenom hela natten så utmattad han är.

Jag har lite bevis på att en granne vet vilka som håller på (ljudupptagelse i hallen där grannen skäller ut en av dom som är på dörren). Allt hörs jättebra på inspelningen vilket är tur, för denna granne har en tendens att ändra sig efter sitt humör.

Förutom skiten ovanför har vi det bra. Rick leker och har skoj med katterna, han busar och hoppar och lever rövare så fort vi går ut!

Dom hundar han brukat leka med här verkar borta. Jag vet inte om folk har flyttat eller om dom bara inte syns mer. Men nästan alla lekkamrater verkar försvunna =(
Det är väldigt synd, men det finns ju andra ställen vi kan gå till så det är ju inga direkta problem =)

Annars har lillen nyupptäckt leversnacks. Han har alltid tyckt om dom, men aldrig riktigt brytt sig. Men nu när han känner lukten a en så gör han precis vad jag vill för att få biten! Vilket är väldigt bra, för jäklar vad lydig han kan vara den lille plutten <3


...


RSS 2.0