"som hund och katt"

Rick och Freia låg och sov brevid mig i soffan igår, så här sött var det:Senare ändrade dom hur dom låg, men lilla Freia ville inte riktigt släppa taget om Rick:Jag vet inte vad det är, men Freia älskar verkligen Ricks svans!


från Ricks födelsedag

Rick fick:
- En jättestor tennisboll.
- En gosedjurskyckling.
- En tuggring.

Tuggringen finns det inte mycket kvar av, kyckligen består av ett tomt tygskal och lite repstumpar som jag hittar överallt på golvet. Tennisbollen... Ja den dog snabbt!

Det är endast det där mörkgröna kvar nu, det är ca 1,5cm tjockt, men Rick lyckades göra ett hål i det och dra loss bitar. Så hans roligaste present var hans kortaste.. Den varade inte ens två timmar!
Jag filmade när han öppnade presenten med bollen och ska lägga upp den sen. Det är sååå sött!!


'Alla hundar vill spåra'

Jag sitter och "pluggar" en hundbok just nu, började igår.

Alla hundar vill spåra
av Ulla Barvefjord
"Luktsinnet är hundens bäst utvecklade sinne. Alla hundar älskar att spåra och är oerhört skickliga på att följa ett spår. Det är inte många hundägare som vet att de har en fullfjädrad spårhund i kopplet när de går ut med sin mops.
Spårning är den bästa och enklaste aktiviteten för att göra din hund lycklig. Här får du lära dig grunderna som passar för alla hundar oavsett ras. Fotografen Jerker Jansson har varit hundförare vid polisen i många år och textförfattaren Ulla Barvefjord berättar instruktivt, utan att krångla till det, hur du kan spåra med din hund."

Än har jag inte läst nåt om att bokens författare är utbildad inom hundområdet, men boken är bra i alla fall. Jag ska börja på sidan 55 idag.
Boken fick jag i julklapp 2007 av min mamma men jag har inte läst den innan, bara skummat igenom. Men nu har vi ju satt igång med lite spår så nu har jag tatt fram den =)

Är det nån som vet om blandraser får tävla i spår?? Jag vill inte tävla i det, jag vill bara veta =)

MFF-hunden presenterar glatt:

bilder från landslagets träning på nya Malmö Stadion idag!


Daniel Majstorovic och Zlatan Ibrahimovic. Båda f.d. MFF:are <3


Kön var lååång. En ingång och mellan 5000 och 6000 personer!!


"Nu köööööör vi! (eller nåt)"


Fotbollstennis (Zlatans lag förlorade)


En liten tack-för-ert-stöd joggingrunda =)


Dom håller på o gör nåt med kantstenarna h...

foto0362 (MMS)

Dom håller på o gör nåt med kantstenarna här ute. Rick gillar det, han ska markera alla dom orangea "konerna" o han ska kolla gropen där stenarna ska ligga heeela vägen! Jättespännande!


RSS 2.0